Privatna poduka

privatna poduka

Privatna poduka namijenjena je svima koji želi brže i kvalitetnije ovladati instrumentom, naučiti neke vrlo određene i specifične stvari i tajne zanata, razjasniti neke nejasnoće ritmičke ili tehničke prirode, i općenito - brže napredovati u svom sviračkom umijeću.
Svoje bogato 30-godišnje sviračko iskustvo i znanje raznih stilova glazbe na brojnim instrumentima želim podijeliti sa svima koji su voljni učiniti korak naprijed, naučiti više i unaprijediti svoje sviranje, bez obzira da li ste početnik, amater, polu-profesionalac ili se glazbom bavite profesionalno.
Privatna poduka „1 na 1" omugućava mi da se u potpunosti posvetim svakom pojedincu, a vama da maskimalno iskoristite svaku minutu.
Iako je prvi privatni sat uvijek orijentacijske prirode i daje mi uvid na čemu bi pojedinac trebao najviše raditi – ipak, posebna pogodnost ovakvog individualnog rada je ta što vi uvijek sami određujete što želite (na)učiti i na čemu želite raditi.

Ako želite...

- naučiti pravilnu osnovnu ili naprednu tehniku, dodatne zvukove, bubnjarske rudimente,
- naučiti afričke, rock, funk, reggae, blues, world-music te nepravilne ritmove (7/8, 9/8, 11/8,...),...
- naučiti kako ući u kreativno polje i kreirati vlastite ritmove
- integrirati sve te stvari koje idu u zajedničkom paketu zvanom sviranje - točnost, ritmika, tehnika, dinamika, osjećaj, kreativnost, solo, improviziranje,
- itd, itd,...
obratite se s povjerenjem.

Poduku dajem iz ovih instrumenata:
- djembe
- dun-dun bubnjevi
- tapan
- cajoon
- shekeri
- multi-percussion

Cijena individualnog sata:
- 60 minuta -120 kn
- 90 minuta – 160 kn
kresimir-oreski

Daksh Krešimir Oreški
095 198 99 15
091 504 92 24
kresimir.djembe@gmail.com